Ine Linssen: geregistreerd adviseur BKA

Ine Linssen mag zich vanaf nu geregistreerd BKA-adviseur noemen. Alle adviseurs die zijn ingeschreven in het Register BKA voldoen aan de hoogste eisen qua opleiding en vakbekwaamheid. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de juiste ondersteuning krijgt bij je studie-, beroeps- en/of loopbaankeuzes.

Stichting Register BKA bestaat al sinds 1957. Deze onafhankelijke partij heeft zich ten doel gesteld om de studie-, beroepskeuze- en loopbaanadvisering In Nederland op een zo hoog mogelijk peil te houden. Zij staan voor bevordering van kwaliteit en integriteit. En ze streven naar optimale communicatie tussen professionals en gebruikers van het beroepskeuzeadvies.

Kies je voor een studiekeuze professional die aangesloten is bij het Register BKA dan weet je zeker dat je te maken hebt met een expert. De stichting stelt namelijk hoge eisen op het gebied van opleiding en vakbekwaamheid. Er wordt gekeken naar opleiding, werkervaring, diverse casusbeschrijvingen en aantoonbare opgebouwde kennis op het gebied van gespreksvoering, psychodiagnostiek, loopbaan- en/of levenslooppsychologie en onderwijs, beroepen en arbeidsmarkt.

Ine Linssen is blij met deze certificering. “Als een onafhankelijke partij jouw kwaliteiten onderschrijft, dan is dat natuurlijk ontzettend fijn. Nu er steeds meer studiekeuzecoaches bij komen, is het voor cliĆ«nten nog wel eens lastig om te ontdekken waar ze goed zitten. Met deze registratie kan ik in ieder geval aantonen dat ze bij mij goed zitten. Als geregistreerd adviseur kan ik helpen bij het maken van de juiste keuze voor studie of beroep, ongeacht de fase van de loopbaan.”

Sample Title

Sample text before the form