In de media

  • Ine Linssen is één van de experts, die geïnterviewd is voor hét studiekeuzemagazine voor ouders: Koosje. Dit tijdschrift van de HAN helpt en inspireert ouders. Het blad staat niet alleen vol met tips van experts, maar ook met achtergrondinformatie en persoonlijke verhalen. Vraag ‘m hier gratis aan.
  • Sfeer proeven op een open dag, zit er even niet meer in. Meelopen dagen zijn allemaal geschrapt. Hoe maak je dan je studiekeuze? Lees dit interview met Ine Linssen van 27 mei 2020 uit De Bok.
  • Vraag je je af hoe je als ouder je kind kunt helpen bij het maken van zijn of haar studiekeuze? Ine Linssen deelde haar tips met de lezers van het AD. Klik hier om het artikel uit de krant van 4 september 2018 te lezen.
  • Ook Peel en Maas weet Ine Linssen te vinden voor haar tips. Ze vertelt haar verhaal in de krant (en online) op 19 oktober 2017. “Ik zie in mijn omgeving de stress en onzekerheid bij jongeren die voor een studiekeuze staan.”
  • Keuzestress? Jong Talentencoach Ine Linssen uit Maashees biedt de helpende hand. Ze deelt op 17 maart 2016 haar tips op Landvancuijk.nl.

Martha van Delden is na het afronden van de leergang Psychologie van de studiekiezer bij de HvA, zowel op de Poster-W&S-Psychologie als in het onderstaande filmpje te zien.