Wie zijn wij?

Wij zijn StudieKeuze Academie

 

StudieKeuze Academie is in 2015 opgericht door Ine Linssen en Martha van Delden.

Na onze universitaire opleidingen hebben we tientallen jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

In 2013 werd het voor ons duidelijk dat wij onze ervaring op een andere manier wilden inzetten en zijn gestart met de opleiding tot Jong Talentencoach. Tijdens deze opleiding hebben we besloten om wat we hier geleerd hebben in te zetten voor het begeleiden van jongeren in het maken van een passende studiekeuze.

We willen graag investeren in deze nieuwe generatie jongeren. Ze vormen immers onze toekomst en zullen hier ook richting aan gaan geven. We willen ze leren kennen, begrijpen en inspireren voor een beter leven voor henzelf, maar ook voor de rol die ze gaan spelen in de samenleving.”

Door onze optimistische instelling, onze ervaring in het bedrijfsleven en met onze mensenkennis zien we waar de kansen liggen. Wij geven niet op voordat duidelijk is wat het hart van de jongeren sneller doet kloppen.

Door onze studie, kennis en ervaring in het bedrijfsleven zijn wij bovendien heel goed op de hoogte van wat er in de wereld te koop is en wat je daarvoor nodig hebt. Daarnaast zijn wij beiden resultaatgericht en houden we het graag praktisch en toepasbaar. Dat is StudieKeuze Academie dus ook. Wij geven concrete handvatten waarmee de volgende stap gezet kan worden. Dit doen wij net zolang totdat het eindpunt met succes bereikt is.

De StudieKeuze Academie leert jongeren kiezen! Ze ontdekken de richting die ze het allerliefste zouden willen doen en die echt bij hen past! Onze passie is om jongeren in beweging te krijgen met als resultaat gemotiveerde pubers, enthousiaste leerlingen en gedreven studenten.”