StudieKeuze Academie in de media

Wist je dat journalisten de StudieKeuze Academie ook weten te vinden? De afgelopen maanden zijn we verschillende keren geïnterviewd. Hier een overzicht van publicaties in De Ondernemer, De Maas Driehoek, De Vierklank en StadsPers.

Interviews met Ine Linssen zijn verschenen in De Maas Driehoek. Zo vertelde ze in oktober meer over de stress waar eindexamenleerlingen dan al mee kampen. In het nieuwe jaar stipt ze aan hoe belangrijk het is om op tijd te starten met het maken van de studiekeuze. Maar het begon allemaal eind juni 2016; toen ze opeens werd benaderd door De Ondernemer.

Martha van Delden is voor de StadsPers, die huis-aan-huis verschijnt in de gemeenten De Bilt en Zeist geïnterviewd voor de rubriek ‘CursusPers‘. Lees hier het interview. Eind vorig jaar mocht ze haar verhaal ook doen in De Vierklank, die huis-aan-huis wordt verspreid in de gemeente De Bilt, Lage Vuursche (Baarn) en Blauwkapel (Utrecht).

En zo volgen er vast nog meer… Wil je dat niet missen, volg dan de nieuwtjes van de StudieKeuze Academie-vestigingen via Facebook.

Sample Title

Sample text before the form